Borgan booking-ansvarlig på Dampsaga

Arbeidsliv: Steinkjer kommune styrker Dampsaga kulturhus og har ansatt Bente Borgan i prosjektstilling innen markedsføring og booking.

– Jeg er kjempeglad for å ha fått denne muligheten og er allerede i gang med å sette meg inn arbeidet. Her kan jeg virkelig få muligheten til å være med å bygge opp noe spennende, sier Bente Borgan, som kommer fra Verdal.

Erfaring fra Stiklestad og Smartpack

Borgan har tidligere jobbet for Stiklestad nasjonale kultursenter, Turneteatret, Easygrow og hun er grunder av Smartpack.

Hun var opprinnelig en av de 37 som søkte jobben som arrangementansvarlig på Dampsaga kulturhus. Hallgeir Modell gikk av med pensjon tidligere i år.

Forventer økt aktivitet

– Jeg kan bekrefte at Bente Borgan har blitt tilbudt prosjektstillingen og takket ja, sier Leif Terje Nilsen som er kultursjef i Steinkjer kommune. Erfaringene fra andre kulturhus, som for eksempel Kimen, forteller oss at aktiviteten vil øke i takt med utbyggingene vi står ovenfor.

Forbereder nytt kulturkvartal

– Vi går inn en spennende periode hvor vi i løpet av få år får mange flere saler og scener som skal fylles, sier Nilsen. Det kan virke som det er lenge til det nye kulturkvartalet i sentrum er klar til bruk, men vi starter faktisk arbeidet ganske snart.

Kultursjefen har godt håp om at prosjektstillingen etter hvert blir permanent og at Borgan blir en god medhjelper til den nye arrangementsansvarlige ved Dampsaga kulturhus.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: