4.224 besøkte boligmessa i Steinkjer

Arrangement: I helga var Steinkjerhallen fylt med alt fra kjøkkeneksperter, energirådgivere til hus- og hytteleverandører.

Årets besøkstall er 4.224, sier kommunikasjonsansvarlig Ida Svare, Compass Fairs AS. Det er en betydelig økning i forhold til 2018 hvor det var ca. 2.500 besøkende.

I Steinkjerhallen var det 53 utstillere og et program som besto av foredrag om robotgressklippere, oppussingstips av Sinnasnekker’n (Otto Robsahm) og flere konkurranser.

PÅ BOLIGMESSA: Binde Framtid og Byggmester Binde var representert på messa. (Foto: Morten Stene)

Lokale utstillere

Av lokale utstillere var Bohus der med hagemøbler som en innledning til våren og Elkjøp med alt fra robotgressklippere til kjøkken, varmepumper, lyd og bilde.

På standen til XL Bygg Gunnar T. Strøm, Binde Framtid, Byggmester Binde og Kjølen og Nydal Bygg dreide mye seg om effektive energiløsninger.

Ellers var Steinkjer varme og hyttesentral der, NTE, Øverbygg, Smartservice, Spabutikken Polarbad Steinkjer med flere.

PÅ BOLIGMESSA: Kors Van der Knijff  med ost fra Nederland. (Foto: Morten Stene)

Landsdekkende messe

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert Boligmessen. Messen er landsdekkende, og i 2019 arrangeres den på 20 steder fra Alta i nord til Kristiansand i sør. I tillegg arrangeres tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Nord-Tyskland.

Compass Fairs AS er totalleverandør innen messearrangementer, og leverer alt av utstyr og tjenester til messer, kongresser, konferanser og andre store og små arrangementer.

PÅ BOLIGMESSA: Mye folk i kafeen. (Foto: Morten Stene)

Kommenter gjerne, men vis saklighet: