Arrangementet har et visst studentfokus, for å vise fram hvor tilrettelagt det er for å være student på InnoCamp, sier kultur- og konseptleder, Joar Nyborg, InnoCamp. Men arrangementet er selvsagt åpent for alle.

Alle i lag
For det er nettopp det at «alle er i lag» som er den ekstra dimensjon med InnoCamp: studenter, næringsliv og kunnskapsmiljøer under samme tak.
- Les også: En smeltedigel for nytenking
– Blant annet har vi ukentlige nettverkslunsjer i fellesarealet. Dette er korte og uformelle foredrag om ulike tema, og spennvidden i innhold er stor, forteller Nyborg.
- Meld interesse: Tidspunktet er 7. april 2020. kl. 20:00. Meld din interesse.
For potensielle studenter
Opprinnelig var det var planlagt flere arrangementer for at potensielle studenter skulle få se seg omkring og kjenne litt på miljøet på InnoCamp. Med disse er selvsagt avlyst på grunn av koronasituasjonene.
- Les også: Steinkjerstudentene over snittet fornøyd

Tredelt program
Programmet tirsdag kveld blir tredelt. Først blir det en omvisning i bygget.
– Her blir det bilder og forklaringer, slik at du får sett hvordan det rent fysisk er på InnoCamp, sier Nyborg.
Deretter vil Anne Peggy Schiefloe, T:Lab, fortelle om hva de driver på med og hvordan de samhandler med studentene. Blant annet arrangerte de hackathon i forretningsidéutvikling i fjor høst.
- Les også: Studenthackathon med lure løsninger

Adapting to change
Til slutt blir det ei forelesning, slik det seg hør og bør på et universitet. Temaet er «Hva er framtidas kompetansekrav?» Her deler stipendiat Lars Hovdan Molden, Nord universitet, kunnskap fra sin rykende ferske doktorgradsavhandling med tittelen «Adapting to change»

– Og hvem vet. Kanskje dukker det opp en student eller to også, sier Nyborg.
- Les også: Søk lurt – innen 15. april