Gratis bryllupsservice og inspirasjon

Arrangement: Åtte lokale bedrifter invitere til inspirasjonstreff og gode råd for et vellykket bryllup.

Har du bryllupsplaner bør du kjenne din besøkelsestid. Mandag 11. mars får du gratis hjelp, tips og gode råd når det gjelder klær, ringer, fotografering, pynting, brudeparskyss i veteranbil, blomster, taler, musikk og underholdning, mat – ja det meste til bryllupet.

Stedet er i lokalene til butikken Stil & Stemning i Kongens gt. 16 i Steinkjer. Programmet gjennomføres to ganger: kl. 18:30 og kl. 20:00. Alle er velkommen!

Dropp inn bryllupsservice

– Det blir en konsentrert og kort del med informasjon fra bedriften, så åpner vi opp for spørsmål og prat, sier Jorid Vorum, som en av arrangørene. Det er ingen kjøpetvang eller bindinger med å møte opp.

– Kom og la deg inspirere, sier Vorum. Det er heller ingen forhåndspåmelding – kun dropp inn. Vi garanterer at det blir både kunstneriske, visuelle og kulinariske opplevelser. Ønsker noen å kjøpe tjenester senere, er det selvsagt mulig.

De åtte bedriften

  • Annas Brud og Selskapsklær: salg og utleie av brudekjoler, brudgom/herreklær og barneklær
  • De tre vise kvinner: Heidi Melgård (sang/piano), Randi Vorum (cello), Jorid Vorum (fiolin) – musikk under vielsen, til velkomst og som taffel under middagen
  • Finstads Mat: matlevering og utleie av service
  • Fotograf Trine Hustad: – bryllupsfotograf
  • Fritt Spillerom: sangtekster og taler på rim, eventuelt opplesing av talen under middagen
  • Husby Optikk: gifteringer, forlovelsesringer, smykker og klokker
  • Stil & Stemning: blomster, brudebukett, knapphullsblomster, blomsterlevering og pynting til vielsen og middagen
  • Atle Bardal: brudeparkjøring med veteranbil

Nyttig samarbeid

– Det er første gang vi prøver bryllupsservice , så det blir spennende å se responsen, sier Vorum. Uansett respons, har vi hatt utbytte av planleggingen. Vi har blitt kjent med hverandre, og oppdaget mye vi ikke visste fra før om de enkelte bedriftene. Bare det vil sannsynligvis ha mersalgseffekter framover når vi kan anbefale hverandre og kanskje lager «pakker» av ulikt slag.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: