45 45 95 59
Håkkagata 1, Steinkjer

Kvalitetsbilder av de du er glad i

Med hjerte for fotografering leverer Cinemedia kvalitetsbilder av de du er glad i.
Hos oss møter du glade fotografer med en brennende interesse for faget, og alle jobber mot samme mål: Å få frem det beste i menneskene vi fotograferer.

Det finnes mange grunner og anledninger for å ta en tur til fotografen. Verden er i konstant bevegelse, og vår jobb er å gi deg et avbrekk i hverdagen. Fryse tiden og fange de små øyeblikkene og gi deg minner som kan henges på veggen eller settes i et fotoalbum.

Bilder er en bekreftelse på vår kjærlighet. Våre venner og familie er med og skaper vår identitet, og derfor er bilder med på og gir oss et hjem og en tilhørighet.

Fokus på menneskene

Vi fotograferer bryllup, barn, familie, konfirmant, venner, portrett og for næringslivet. I våre bilder forsøker vi å holde en ren og tidløs stil, slik at du får glede av fotografiene i mange år fremover. Vi bruker få rekvisitter og setter fokus på menneskene for å få fram deres personlighet.

Fotograferingen foregår i vårt studio på Sneppen i Steinkjer, eller på location der du ønsker. For nærmere informasjon om priser og andre tjenester vi kan utføre, anbefales en titt på vår hjemmeside.

Eget Webgalleri

Etter fotograferingen får du tilsendt et webgalleri med de beste bildene. Her logger du deg inn med eget passord og kan studere bildene i fred og ro hjemme. Disse er vannmerket med vår logo og er dine prøvebilder for at du skal kunne velge hvilke bilder du vil ha.

Hvis du ønsker det kan du kommer du til oss på visningstime og diskutere ulike løsninger med oss. Vi kan hjelpe deg med å lage montasjer av flere bilder, eller takkekort og album hvis du ønsker det. Det er også mulig å kjøpe ferdig redigerte høyoppløselige bildefiler til fri bruk.

Her kan du se hvordan vårt webområde for våre kunder ser ut.

Vi printer bilder

Vi har mange års erfaring med bildebehandling og redigering. I vårt studio printer vi også bilder i alle størrelser.

Ønsker du å printe ut dine bilder i små eller store formater får du gjort dette hos oss. Velg blant ulike papirtyper for å få frem det beste i bildet. Glanset eller matt papir kan utgjøre en stor forskjell på resultatet. Trenger du hjelp til redigering av bilder har vi også kompetanse til å hjelpe deg med dette.

Velkommen til en fotoprat eller fotografering hos oss!

Stikkord: bilder, fotografering, fotostudio og print

Vi utførerer tjenester innen: ,

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Cinemedia Fotostudio
Håkkagata 1, Steinkjer
Telefon: 45 45 95 59

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook - Instagram