97 57 01 71
Martensvegen 15, Steinkjer

Kvier du deg for å fjerne ett eller flere trær på tomten din som stenger for sola, utsikten eller som står farlig nært huset ditt eller annen bebyggelse? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

Lynum TrefellingDet kan være mange grunner og behov som ligger bak ønske om fjerning av et tre eller flere trær. På egen tomt har du lov til å fjerne trær uten søknad til kommunen. Felling av noen trær kan i de fleste tilfeller gi tomten din nye dimensjoner.

Det er mange som kvier seg for å felle trær i sin egen hage. Dette kan skyldes flere ting, men redselen for å skade eget hus eller naboens bil er blant de mest brukte årsakene til at folk ønsker profesjonell bistand.

Lynum Trefelling har lang erfaring

Med over 20 år bak oss i bransjen har vi den nødvendige erfaringen og kunnskapen for å utføre ulike oppdrag innen trefelling.

Lynum Trefelling utfører alle typer oppdrag innen trefelling både sikkert og forsvarlig. Vi bruker alltid påkrevd verneutstyr, og tar fullt ansvar for det arbeidet vi utfører.

For vår egen del og for kundene sin sikkerhet er firmaet ansvarsforsikret for inntil 10 millioner kroner. Så langt, etter 20 år i bransjen, har vi ennå ikke måttet benytte oss av denne forsikringen.

Oppdrag i hele Midt-Norge

Vi tar på oss ulike oppdrag innen trefelling og beskjæring over hele Nord-Trøndelag. Hovedtyngden av oppdragene ligger i nærområdet. Selv om vi feller trær hele året, er det spesielt på vårparten, sommeren og høsten det er mest å gjøre. Det kan derfor lønne seg å være ute i god tid med forespørsel.

Selv om det er mange som har en motorsag, eller kjenner noen som har, så foretrekker de fleste å sette bort arbeid som kan utgjøre en risiko eller krever fagfolk – Lynum Trefelling hjelper deg gjerne.

Ta kontakt for en befaring og pristilbud, eller så vår nettside for mer info.

Stikkord: beskjæring, hagerydding, motorsag, saging og trefelling

Lynum Trefelling utførerer tjenester innen:

Del oss gjerne på sosiale medier

Ta kontakt med oss:

Lynum Trefelling
Martensvegen 15, Steinkjer
Telefon: 97 57 01 71

Nettside
E-post
Sosiale medier: Facebook