Bytter navn til BoMidt

Eiendom: Innherred Boligbyggelag byttet i september navn til Boligbyggelaget Midt, med kortformen BoMidt.

– Vi ønsket et navn som ikke virket geografisk begrensende og som gjorde det enklere også å satse utover vårt historiske nedslagsfelt, sier daglig leder Vegard Furunes, Boligbyggelaget Midt.

Navnet føles veldig riktig. Både fordi det plasserer oss midt i Trøndelag og fordi det gir rom for å bruke navnet på ulike måter. I tillegg har det en fin dobbeltbetydning. Vi er boligbyggelaget ditt, altså Boligbyggelaget Midt (les: Mitt).

Ny visuelle profil

Samtidig med navneskifter lanseres også ny visuell profil.

– Det er viktig for oss med en profil som snakker til medlemmene våre, sier Furunes.  Vi opplever den nye profilen både fargeglad og sprek, samtidig som den er uformell og trygg. I tillegg underbygger den verdiene våre på en god måte.

– Profilen vil bli synlig i og rundt våre lokaler både i Verdal, Steinkjer og Levanger, sier markeds- og medlemsansvarlig, Eskil Solberg, Boligbyggelaget Midt. Du vil oppleve den i alle kanaler, fra nye nettsider til dekor på skilt, bygg, biler, brosjyrer og annonser. Vi håper folk liker det de ser.

Samme tjenestetilbudet

– Samtidig som det skjer mye nytt, er det viktig å minne om at det meste blir som før, sier Furunes. Vi tilbyr fortsatt de samme tjenestene til borettslag og sameier og er fortsatt de samme dyktige fagfolkene.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: