Inntil 170.000 kroner i oppussingsstøtte

Eiendom: Har du etterisolert boligen din de siste 18 månedene, kan du være berettiget økonomisk støtte fra staten. Få en gratis vurdering.

– Oppgraderinger som innebærer en forbedring av varmeisolasjonen i yttervegger, tak, vinduer, ytterdører og grunnmur kan du være berettiget en belønning fra staten, sier Magnus Vågen, Binde Framtid, som er sertifiserte energirådgivere gjennom Enova.

Uforpliktende vurdering

Støtten har noen kriterier som må tilfredsstilles. Vi hjelper deg med en uforpliktende førstevurdering.

– Fyll ut dette enkle skjemaet, og send de til oss, så tar vi en gratis vurdering av om det er verdt å søke om støtte, sier Vågen.  Vi er eksperter på Enova sitt støtteprogram Oppgradering av bygningskroppen, som er aktuelt for privatpersoner som etterisolerer boligen sin.

Binde Framtid
BINDE FRAMTID: Jonas Carlson og Magnus Vågen kan energi, og er er eksperter på Enova sitt støtteprogram Oppgradering av bygningskroppen (Foto: Lena Johnsen/Binde Framtid)

Norge belønner klimatiltak

Vi har flere eksempler på oppussingstiltak som har fått betydelige beløp tilbakebetalt av staten – i tillegg til bedre komfort og lavere energikostnader selvsagt.

Har du gjort energisparende tiltak, benyttet deg av et byggefirma, og arbeidet er fullført i løpet av de siste 18 månedene, kan du være berettiget støtte fra Enova. Effekten må minst være et redusert varmetapstall med minst 30 %. En fullstendig beskrivelse av kriteriene finner du her.

Bli med og oppfyll Norges klimaforpliktelser

Enova er et statsforetak som eies av Klima- og miljødepartementet og skal bidra til:

  • Reduserte klimagassutslipp som bidrar til å oppfylle Norges klimaforpliktelser for 2030
  • Økt innovasjon innen energi- og klimateknologi tilpasset omstillingen til lavutslippssamfunnet
  • Styrket forsyningssikkerheten gjennom fleksibel og effektiv effekt- og energibruk.

Enova gir støtte til klimatiltak som gir dokumentet effekter i form av reduserte klimagassutslipp, spart, omlagt eller produsert energi. Oppgradering av bygninger er et av de område som er effektive.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: