3 tonn kaffe går med på Circle K Sannan

Handel: De siste to årene har det gått med 3,2 tonn kaffebønner på Circle K Sannan i Steinkjer. Det gjør stasjonen til Circle K mestselgende kaffestopp i Nord-Trøndelag.  

– Kundene er ute etter god kaffe som kan gi en oppkvikker, enten de er på en lengre tur eller på vei til og fra jobb. Og vi er kjent for å ha god kaffe på stasjonen vår, sier stasjonssjef Alf Harald Brøndbo, Circle K Sannan i Steinkjer.

3,2 tonn kaffebønner har blitt kvernet av kaffemaskinene på Steinkjer-stasjonen de siste to årene. Det er nesten et halvt tonn mer enn hos den stasjonen som selger nest-mest kaffe i distriktet, Circle K Stjørdal.

Også Circle K Namsos, Circle K Namsskogan og Circle K Harran i Grong er blant kjedens storselgere av kaffe.

– Tidlig om morgenen kommer arbeidsfolket inn for å hente kaffe hos oss. I tillegg ligger Steinkjer fint til, og dermed får vi også en del kunder som trenger å strekke beina og få seg noe å bite i ved siden av kaffen, sier Brøndbo.

Drikker kaffe med noe sterkt i

De tre «hotteste» kaffedrikkene på Circle K Sannan akkurat nå er – foruten svart kaffe – kakao og espresso shot.

Den nye Koppen 2022 til Circle K. selger som varmt hvetebrød i hele desember.

– Dette er årets julegave! Tenk å kunne glede noen med en utømmelig gave som varer hele året, sier Brøndbo. Koppen er en populær firmagave, og at mange bedrifter gir bort graverte kopper og kopper med firmalogo til både ansatte og samarbeidspartnere.

Gjnebruk

– Stadig flere får øynene opp for gjenbruk. I fjor hadde Circle K en gjenbruksandel på 25 prosent, og i år går vi for 30, sier Jeanette Amara, som er ansvarlig for Koppen i Circle K Norge. Enkelte kunder samler på koppene våre, og vil gjerne ha den nye modellen hvert år.

Designmessig er Koppen 2022 nokså lik 2021-modellen, bortsett fra at den kommer i nye farger. En del kunder velger derfor å kun kjøpe bare «Avtalen» og gjenbruke en tidligere modell.

Fylles 23 millioner ganger i året

Siden 2003 har Circle K Norge, og forløperen Statoil, lansert en kopp som lar kundene fylle ubegrenset med kaffe og andre varme drikker ved om lag 270 stasjoner i Norge. Hvert år fylles den rundt 23 millioner ganger.

Circle K sin kaffetoppen i nordlige Trøndelag:

  1. Circle K Sannan
  2. Circle K Stjørdal
  3. Circle K Namsos
  4. Circle K Namsskogan
  5. Circle K Harran

Kommenter gjerne, men vis saklighet: