Butikk bonanza

Handel: Et titalls butikker i Innherred har utvidet, etablert seg eller reåpnet de siste ukene. Tre sportsbutikker har rørt på seg, en nasjonal elektro kjede er etablert og Amfi kjøpesenter har utvidet.

SPORT1 MALMO SPORT AS: Kongens gate 36. (Foto: Stene)

Malmo Sport AS tok i bruk nyoppusset butikk i Kongens gate 36 i Steinkjer den 13. november. G- MAX åpnet ny butikk på Magneten i Levanger den 14. november, og sju butikker (re)åpnet i det utbygde Amfi Steinkjer den 15. november 2018.

Malmo Sport AS

Malmo Sport AS har modernisert butikk og gjort lokalene i Kongens gate 36, i Steinkjer, mer kompakt. Innvendig er lokalene bygd om og butikken er blitt mer tid- og hensiktsmessig.

Kjelleren er innredet som en spesialavdeling for å betjene idrettsklubbene som forretningen samarbeider med. Førsteetasjen har nytt utstillingsinteriør og vareutvalget er tilpasset. Med dette har Malmo Sport blitt en rendyrket sportsbutikk tilpasset sine kundetyper.

AMFI STEINKJER: Espresso House åpnet i Steinkjer 15. november 2018. (Foto: Morten Stene)

G-MAX Magneten

G-MAX Magneten drives av Erik Sakshaug, som med etablering av G-MAX utvidet den tidligere sportsbutikken i Magneten kjøpesenter til en storvolumbutikk. Lokale er utvidet med 1.100 kvadratmeter og totalt legger den nye butikk beslag på 2.800 kvadratmeter. Med det er G-MAX den største butikken i Magneten, Levanger. Det er investert ti millioner kroner i ombygging av lokalene.

G-MAX Magneten er en fullsortimentsbutikk der ski, sykkel, våpen og fiskeutstyr skal selges hele året og ikke bare i sesonger. Erik Sakshaug eier ti sportsbutikker mellom Mosjøen og Orkanger.

Amfi kjøpesenter

AMFI STEINKJER: Power er en del utvidelsen av kjøpesenteret. (Foto: Morten Stene)

Etter ett og et halvt års bygging tok Amfi kjøpesenter i bruk 5000 kvadratmeter nye lokaler. 15. mai 2017 starter rivningen av det tidligere Reko-bygget og 15. november 2018 sto et modernisert og utbygd Amfi Kjøpesenter til 100 millioner kroner ferdig.

Den nye delen av senteret huser nykommerne Power (tidligere Ekspert), Sport Outlet, Kid og restauranten Grobian, samt nye lokaler for Kapp Ahl og Kozmos. I tillegg har kaffebaren Espresso House etablert seg i Amfi. Lampehuset og Telenorbutikkens har fått nye lokaler andre steder i senteret.

Det betyr at kjøpesentret etter ombyggingen inneholder to nasjonale kjeder som selger elektriske husholdningsartikler og to nasjonale sportskjeder.

AMFI STEINKJER: Kozmos (re)åpnet i Steinkjer 15. november 2018 i forbindelse med utvidelsen av kjøpesenteret. (Foto: Morten Stene)

Kommenter gjerne, men vis saklighet: