Damenes aften på Bohus

Handel: Tirsdag 1. oktober inviterer Bohus Hustad, Steinkjer, til kundekveld med foredrag av Halvor Bakke, kjent fra TV3 sitt oppussingsprogram.

Kveldens hovedattraksjon er interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. Han står bak Bohus sin møbelserie «Signature». Bakke er forfatter av tre interiørbøker og programleder for det populære programmet «Eventyrlig Oppussing» på Tv3.

Hvordan påvirker hjemmet oss

Bakke vil foredra om «Det skal være godt å komme hjem». Her vil han snakke om hvordan hjemmet vårt påvirker oss i hverdagen, om livet på hytta, Eventyrlig oppussing og hans egen merkevare «Signature Collection by Halvor Bakke». Les mer.

Til inspirasjon

– Vi er utrolig stolte over Damenes Aften og gleder oss veldig til arrangement, sier varehussjef Steinar Jenshus i en pressemelding.  Vi har invitert damer på kundekveld i over 10 år, og synes det er fantastisk. Like viktig er det å  gi noe tilbake til kundene. Vi håper at Damenes Aften kan inspirere til å skape et hjem man er fornøyd med, og som man virkelig gleder seg til å komme hjem til.

Påmelding

Tirsdag 1. oktober kl. 19:00 inviterer Bohus Hustad, Steinkjer, til kundekveld fullstappet av inspirasjon og muligheter til å bli kjent med høstens trender og mottar gode tilbud. I tillegg blir det spennende underholdning fra ett kjent og kjært ansikt!

Meld deg på her.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: