Skogseth festivalsjef for Hilmarfestivalen

Hilmarfestivalen: Astrid Skogseth tiltrer som ny festivalsjef i Hilmarfestivalen 15. juni 2021.

– Skogseth har god ballast og mye erfaring, og har mange gode tanker og utviklingsplaner, sier avtroppende festivalsjef Johan Einar Bjerkem, i en pressemelding.

Hilmarfestivalen er en av landets største folkemusikkfestivaler med et mangfold av uttrykk. Festivalen  arrangeres i starten av november kvart år i Steinkjer.

Kultur på heltid

– Jeg er glad for å ha fått jobben. Hilmarfestivalen står for kvalitet, samtidig som de gjør mange overraskende og spreke valg, sier Astrid Skogseth. Jeg gleder meg til å arbeide med kultur på heltid og være med og utvikle festivalen og hele organisasjonen i åra som kommer.

Starter 15. juni

Astrid Skogseth er tilsett i 100 % stilling i en åremålsstilling i tre år. Hun tiltrer 15. juni 2021.

Skogseth kommer fra stilling som seniorrådgiver og prosjektleder i Steinkjer Næringsselskap. Hun har tidligere vært leder for flere store arrangement, som Scenetreff Trøndelag, delfinale i Melodi Grand Prix og 150-årsjubileet til Steinkjer.

Les også: 10.000 på Hilmarfestivalen

Stiftinga Hilmar Alexandersen

Hilmarfestivalen er eid av Stiftinga Hilmar Alexandersen som i tillegg til festivalen også mellom anna arrangerer konserter året rundt i heile Trøndelag, driv Midtnorsk senter for folkemusikk og folkedans, er koordinator for Fortellernettverket TALE og står bak HilmART.

Som festivalsjef vil Astrid Skogseth også være med og utvikle den heilårlege drifta i Stiftinga Hilmar Alexandersen.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: