Hougen ny kontorleder

Kompetanse: Olav Hougen er ansatt i Ventilasjon og Inneklima AS.

Fra årsskiftet er Olav Hougen kontorleder i Ventilasjon og Inneklima AS, Steinkjer.

– Det er viktig å bruke kompetansen og kapasitet til montørene best mulig. Så det å ha en kontorleder som administrerer det daglige er fundamentalt, sier daglig leder Kjell Ressem i Ventilasjon og Inneklima AS.

God planlegging, rutiner og prosjektstyring er en del av dette. Dessuten er det mye «kontorarbeid» som skal håndteres. Alt fra fakturering og innkjøp til utvikling av nye forretningsområder.

Fra bøker til klima

– Spennende, sier Olav Hougen, som kommer fra bokverdenen, med erfaring både som bokhandler og bokutgivelser – og eiendomsforvaltning.  Dette er en ny bransje for meg, men administrativ er det mye som har overføringsverdi.

Olav Hougen er utdannet økonom fra Oslo Handelshøyskole (tidligere Handelsakademiet nå BI). Han har mye erfaring fra drift og markedsføringsarbeid i bokbransjen, mange år som forretningsfører i L.L. Inntrøndelagen og en rekke styreverv blant annet i Steinkjerbygg.

Et grønt skifte

– Det skjer mye på byggefronten i regionen for tiden, og ikke minst er ventilasjon en viktig komponent i både inneklima og energiøkonomisering, sier Hougen.

Det skal bli interessant å bli kjent med en ny bransje, et nytt firma og nye medarbeidere. Så langt har stå-på-viljen, kompetansen og fleksibiliteten i Ventilasjon og inneklima AS imponert meg veldig.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: