Sertifisering gir økt etterspørsel

Kompetanse: Steinkjer Regnskap er det nordligste Uni-sertifiserte regnskapsbyrået og får stadig nye kunder fra hele landet. Nå planlegger man å utvide staben.

– Nylig fikk vi en ny kunde fra Svalbard, sier daglig leder Stein Markhus, Steinkjer Regnskap AS. Og dette er en del av en trend med forespørsler og kunder som er lokalisert over hele landet.

Vi er attraktiv og konkurransedyktig først og fremst fordi vi har dyktige medarbeidere. Det at vi er partner og sertifisert på regnskapssystemet Uni Economy gir oss en spisskompetanse som er etterspurt.

Sertifisert på Uni Economy

– At vi er sertifisert betyr at alle hos oss har grundig opplæring i bruk av Uni Economy  og er i stand til å utnytte potensialet i systemet fullt ut – til beste for kundene, sier Markhus. Vi er det nordligste sertifiserte UNI-byråene, og får derfor mange henvendelser fra Nord-Norge. Vi har den siste tiden fått kunder både fra Hammerfest, Mo i Rana og Svalbard.

Øker mest og trenger flere ansatte

Første halvår 2020 var Steinkjer Regnskap  det regnskapsbyrået i Uni-verdenen som hadde den største prosentvise økningen i antall kunder.

– Oppdragsmengden har økt så mye den siste tiden at vi ser oss om etter flere medarbeider, sier Markhus. I første omgang er vi på utkikk etter en erfaren regnskapsmedarbeider, gjerne med spesialisering inn skatt eller lønn.

Ta kontakt: Steinkjer Regnskap AS

Digitale muligheter

Regnskapsbransjen har hatt en voldsom utvikling de siste årene som en følge av digitaliseringen, forklarer Markhus. Dette muliggjøre en integrering og automatisering av mange økonomioppgaver. Når kunden registrerte et salg og  skriver fakturaen, blir den automatisk sendt og regnskapsført og innbetalingen registrert og oppdatert regnskapsmessig.

Samtidig gjør digitalisering det enkelt å samarbeide med kundene uavhengig av sted, noe som gjør at markedet og kundegrunnlaget blir større for de enkelte regnskapskontorene.

Les også: Innovasjon i regnskapsbransjen

Kommenter gjerne, men vis saklighet: