Anne Peggy blir inkubatorleder i T:Lab

Næringsliv: Anne Peggy Møller Schiefloe er ansatt som ny inkubatorleder i T:Lab. Schiefloe får dermed ansvaret for å følge opp de mer enn 50 bedriftene T:Lab jobber med. 

Anne Peggy kommer fra stillingen som leder for satsingen JOBBiT, som hun også gründet opp selv. Hun har bred erfaring fra både privat og offentlig sektor innen forretningsutvikling, ledelse, rekruttering av kompetanse, coaching, markedsføring og salg.

– Jeg gleder meg til å jobbe tett med ambisiøse oppstartsbedrifter, sier Schiefloe.

I fjor vurderte T:Lab over 250 forretningsideer, og de samarbeider allerede med over 50 oppstartsbedrifter både i og utenfor Trøndelag.

– Min jobb blir både å følge opp de bedriftene vi allerede jobber med, og å finne nye samarbeidsbedrifter, forteller Schiefloe.

Håvard Belbo, som er daglig leder i T:Lab, er glad for å få Anne Peggy med på laget.

– Det er en stor og viktig jobb å koordinere oppfølgingen av alle gründerne vi jobber med, og spesielt alle ressurspersonene vi ønsker å koble dem opp til, sier Belbo.

T:Lab (tidligere Kunnskapsparken Nord-Trøndelag) tilbyr gründere og etablerte bedrifter bistand i arbeidet med å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer.

T:Lab har på kort tid befestet posisjonen som et av de ledende innovasjonsmiljøene i Trøndelag og bistår bedrifter både i og utenfor fylket.

T:Lab består av et team med erfarne forretningsutviklere samt ressurspersoner med relevant spisskompetanse, som kan kobles på etter behov. På den måten kan vi tilby skreddersydde tjenester med den mest relevante kompetansen.

T:Labs mål er å løfte gründere til å bli framtidas suksessbedrifter. Vi hjelper bedriftene med å finne sine første kunder, risikovillig kapital, riktig kompetanse og viktige nettverk. Vi jobber med forretningsideer innen alle bransjer, men har pekt ut Agri-Tech og Ed-Tech som satsningsområder for 2018.

T:Lab er en SIVA-inkubator med hovedkontor på Steinkjer samt kontorer i Trondheim og Oslo. 

Kommenter gjerne, men vis saklighet: