Ny daglig leder og medierådgiver i Lindseth Reklame

Næringsliv: Lindseth Reklame posisjonerer seg for fremtiden og omstrukturerer i bedriften

– Vi ønsker å tilby kundene våre hele spekteret innen mediekommunikasjon og kommunikasjonskanaler. Det krever en omstrukturering av hvordan vi skal jobbe fremover, sier seniorkonsulent og ny daglig leder i Lindseth Reklame, Arnt Egil Stjernen.

Han har takket ja til å bli daglig leder, samtidig som reklamebyrået ansetter Margunn Støvik Kjølstad som ny medierådgiver og konsulent fra og med 1. august 2017, dette skriver de i en pressemelding.

Gleder seg

Margunn har jobbet med markedsføring av bedrifter siden 2006, og har hatt fokus på digital synlighet og markedsføring i digitale kanaler.

– Jeg gleder meg til å starte hos Lindseth Reklame i august. Det skal bli spennende å lære mer om det de jobber med, og samtidig bidra med å øke fokuset på digitale tjenester i selskapet. Jeg håper også at dette bidrar til flere fellesprosjekter på Drivhuset, sier Margunn.

Arbeidende styreleder

Svein Roar Lindseth går over i stillingen som arbeidende styreleder, og sier dette om løsningen de nå har fått på plass:

– Jeg har stor tro på at dette blir en god løsning for alle parter, og er glad for at både Arnt Egil og Margunn har takket ja til nye utfordringer i Lindseth Reklame.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: