Elektro Nord har flyttet over brua til sørsiden av byen

Næringsliv:

Daglig leder Svein Vidar Engum hadde det hektisk i flytteperioden, men fra og med i dag er de operative fra sine nye lyse og trivelige lokaler på sørsileiret.[/caption] – Elektro Nord ble stiftet i 1988 og holdt til i Sandebygget i Kvennavikgata. Etterhvert kjøpte vi opp elektrobutikken S. Solberg og flyttet inn i lokalene deres i Bomveien 9. Senere kjøpte vi også bygget der, sier Frode Juul.I fjor solgte han ut aksjene sine i bedriften, men er fremdeles med på laget som faglig leder blant de øvrige 16 ansatte.

Tilpassede lokaler

Fra og med i dag er Elektro Nord operative fra sin nye base på Sørsileiret, rett ved siden av AK Maskiner som selger maskiner og utstyr til landbruket.– Vi får det bra her, og det er ingen dårlig strategi å være i samme hus som Grande Entreprenør og malerfirmaet Schei & Brandtzæg. Her får vi et langsiktig og forutsigbart leieforhold tilpasset vårt behov ettersom vi har fått påvirket prosessen, sier Engum. Han håper etterhvert også på en synergieffekt av det å være i et hus med bedrifter innenfor flere fagområder.Han forteller at butikkdelen de hadde tidligere ble faset ut ved årsskiftet, og at de nå satser digitalt med nettbutikk supplert med papirkataloger for de som ønsker å handle lamper eller andre lysrelaterte varer.

Dette går bra

– Det er ingen tvil om at den omstillingsfasen vi har vært gjennom har vært nødvendig. Det er tøff konkurranse og mange om beinet i denne bransjen – og kostnadsnivået er høyt, sier Engum. Han tror de vil trives og klare seg bra også i nye lokaler og i en ny bydel.Tidligere eier Frode Juul tror også dette går bra.– Jeg har et avslappet forhold til at jeg ikke lenger er eier av bedriften. Jeg ser at de har full kontroll, og det er en fryd å se at ungdommen driver firmaet videre basert på de samme verdiene som tidligere, sier Juul.Han utdyper dette med at det faglige og sikkerhetsmessige aspektet fremdeles blir prioritert og ivaretatt på en veldig bra måte. Likeså er de flinke til å plukke ut dyktige lærlinger og satse på disse på en god måte. Nei, dette tror jeg går veldig bra, avslutter Juul.[caption id="attachment_16063" align="alignnone" width="2000"] Sammen med Grande Entreprenør og Schei & Brandtzæg har Elektro Nord fått et flott lokale med god parkeringsplass.[/caption][su_spacer size="40"] ]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: