Extra åpner dørene til ny og større butikk

Næringsliv:

– Med utvidelsen kan vi tilby kundene en mye bedre handleopplevelse, sier Torbjørn Skei, adm.dir.  i Coop Midt-Norge. Det vil merkes at det er langt bedre plass mellom reolene. De gamle lokalene ble bygd i 2011 for en Prix med langt mindre vareutvalg. Omsetningen er bortimot doblet siden den gang. Nå øker salgsarealet med hele 350 kvadratmeter, sier Skei i en pressemelding.Coops lavpriskjede Extra fortsetter suksessen i dagligvaremarkedet. Extra-kjedens egne tall for oktober viser at veksten fortsetter i et ellers svakt marked.– Vinneroppskriften er enkel: Lave priser kombinert med et stort utvalg basert på det kunden vil ha, sier Torbjørn Skei.

Større sortiment

– Kundene vil merke at vareutvalget er økt, blant annet kan vi tilby et langt større ølsortiment. Her har Coop gått i motsatt retning av andre aktører. Vi tror på valgfrihet, og at kundene ønsker mye å velge mellom. Selvfølgelig er det også mye lokalt øl å få kjøpt, sier Torbjørn Skei.– Frukt og grønt er et annet satsningsområde som får mye bedre plass i butikken. Vi øker også ferskvareutvalget, samt plassen til frysevarer, sier Skei.

Først med nye selvscanningskasser i Steinkjer

Det er gjort store investeringer i å oppgradere butikken. Blant annet blir Extra Nordsileiret første butikk i Steinkjer med de nye selvscanningskassene. –Spesielt i perioder med stor pågang er selvscanning et godt alternativ. Dersom du har få varer og det er kassakø, er dette en effektiv måte å handle på, sier Torbjørn Skei. Butikken har også fått ny panteautomat.Butikken vil ha gode parkeringsmuligheter med 60 vanlige parkeringsplasser og 4 plasser for bevegelseshemmede.  Fuglesang & Dahl har vært hovedentreprenør for byggeprosjektet og Norconsult Steinkjer har hatt prosjektledelse. Arkitekt er Tor Arne Langdal hos Letnes Arkitekter.[su_spacer size="40"]]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: