Gjentar suksessen med næringslivsbilag

Næringsliv: Steinkjer-Avisa og Steinkjer næringsforum gir ut næringslivsbilag den 3. mai. Nå er tiden inn til å reservere plass.

– Det blir et næringslivsbilag etter samme lest som det vi ga ut i 2018, sier redaktør Tore Vikan, Steinkjer-Avisa. Som sist er det et samarbeid med Steinkjer næringsforum, som har 20-års jubileum i 2019. Jubileet vil bli behørig markert i bilaget.

Tore Vikan
NYTT BILAG: Redaktør Tore Vikan, Steinkjer-Avisa, presenterte næringlivsbilaget på Steinkjer næringsforums morgenmøte den 8. februar. (Foto: Joar Nyborg)

Var en suksess

– Vi har fått gode tilbakemeldinger fra både lesere og annonsører på fjorårets utgave, sier Vikan. Leserne har meldt tilbake at det var interessant å lese om bedriftene på denne måten. Noen syntes det var interessant å se bilder av de ansatte, og andre fikk et innblikk i bedrifter de knapt hadde hørt om før.

Flere annonsører meldte tilbake om salg som en direkte følge av annonsen i bilaget.

– Vi synes dette er et godt tiltak fordi det viser fram det allsidige og mangfoldige næringslivet i Steinkjer, sier daglig leder Kirsti Arntsen, Steinkjer næringsforum.

Bestemmer innholdet selv

Bedriftene bestemmer selv hva de ønsker skal være innholdet i annonsen, som utformes som en tilnærmet avisartikkel. Man kan velge å profilere egne ansatte, søke etter nye ansatte, presentere hva de driver på med, eller vise fram nye produkter. Mulighetene er mange til å presentere seg selv og egen virksomhet for leserne.

Steinkjer-Avisa har egne frilansere og fotografer som kan bistårstår med tekst og bilder hvis det er ønskelig.

15.000 i opplag

Næringslivsbilaget distribueres samme med Steinkjer-Avisa fredag 3. mai.

– Den dagen har vi utvidet utsendelse av avisa, sier Vikan. Avisa blir sendt til alle husstander i kommunene Steinkjer, Inderøy, Verran og Snåsa. Bilaget trykkes på litt tykkere og blankere papir enn avisa og formatet er litt mindre enn avisa.

– I fjor annonserte 30 bedrifter i avisa, forteller Vikan. Medlemstallet i Steinkjer næringsforum har økt betraktelig siden da, så vi regner med at pågangen bli større i år.

Mer informasjon – eller bestill

Onsdag 13. februar 2019 kl. 11:30 snakker Tore Vikan om næringslivsbilaget på Innovasjonscampus Steinkjer sin nettverkslunsj i Nord universitets lokaler i Skolegata 22. Alle som vil høre mer er velkommen.

Gerd, Fredrik og Trude i Steinkjer-Avisa svarer på spørsmål og tar imot plassreservering i næringslivsbilaget.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: