Snopp Designbyrå til Breidablikk

Næringsliv: Nye lokaler i Bredablikkgården gir flere muligheter. Attpåtil blir fotograf Lena Johnsen en del av laget.

Med over 200 kvadratmeter boltreplass ligger det i kortene at det spennende ting på gang, sier daglig leder Mathias Nervik, Snopp Designbyrå.

– Det er veldig gøy å kunne skape et rom som er vårt eget. Samtidig ønsker vi å la oss inspirere av endringene huset har vært gjennom, sier Gisle Grindvik. Vi har latt oss inspirere av fargepalettene vi har funnet i kriker og kroker, og latt sår være sår fordi det er en del av husets historie. For oss er det spennende å kombinere tidløs design med moderne teknologi.

Foreløpig har gjengen benket seg til i kjelleren. Det neste steget er å flytte opp på gateplan.

Fotograf på laget

I april blir tekstforfatter og fotograf Lena Johnsen fra Inderøy en del av Snopp Designbyrå. Hun er utdannet fotograf og har arbeidet innenfor reklame, næringsliv og magasin. I tillegg til å håndtere både fotoapparat og penn, var hun også tidlig ute med å mestre sosiale medier.

– Vi har gjennom flere år jobbet tett med felles kunder, og hatt et meget godt samarbeid. Våre visjoner og verdier er samstemte, og det føles derfor naturlig for meg å satse videre som en del av byrået, sier Johnsen

Skaper kundereiser

De ti siste årene har Johnsen jobbet frilans som fotograf og tekstforfatter, og har lenge hatt et godt samarbeid med byrået hun nå blir en del av.

– Lena har alltid levert innhold av høy kvalitet, og hennes erfaring med både prosjektledelse og markedsarbeid er en stor fordel. Sammen skal vi skape gode, gjennomtenkte og effektive kundereiser, sier Mathias.

Snopp

Snopp Designbyrå ble etablert i 2009, har fire ansatte og driver med strategi og konseptutvikling, innholdsproduksjon, design og merkevare og nettsider og digitale løsninger.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: