Zabih åpner nytt gatekjøkken på Sørsia

Næringsliv: I løpet av våren vil det bli gatekjøkkendrift i lokalene etter Go og Mætt på Sørsia igjen. Et nytt matkonsept er planlagt.

Zabih Sultani (27) vil i løpet av våren reåpne gatekjøkkenet i Kongens gate 32. Han er i dag driver av Grill 1 på motsatt side i gata, i tillegg til at han er medeier i Torvet Grill i Levanger.

– Jeg har vært i samtaler med tidligere eiere av Go og Mætt i over ett år om å ta over gatekjøkkenet. Vi ble enige for en god tid tilbake, og de siste dagene ble alle formaliteter både i forhold til eierskifte samt leiekontrakt med huseier Stein Arild Lyng ordnet, sier Zabih til steinkjer24.

Et helt nytt konsept

Selv om han driver Grill 1 på motsatt side i gata, vil det ikke bli det samme konseptet i lokalene etter Go og Mætt.

LES OGSÅ: Slutt for grillbaren Go og Mætt

– Nei det blir det ikke. Jeg vil pusse opp hele lokalet og det blir et nytt navn på gatekjøkkenet, men de største endringene vil bli maten, smiler Zabih hemmelighetsfull. Han kan røpe såpass at det kommer matretter på menyen som Steinkjer ikke har fra før.

Den driftige ungdommen som nå har bodd i Steinkjer i fire år, tok over Hildes Grill i 2015. Han hadde i 2016 en omsetning på nesten 2.7 millioner kroner. Zabih er også medeier i Torvet Grill i Levanger, men jobber ikke der til vanlig utover at han tar i et tak i de mest hektiske periodene.

Nye arbeidsplasser

Zabih signaliserte allerede i 2015 til eierne av Go og Mætt at han hadde lyst til å ta over hvis de noengang skulle slutte eller selge. Nå er dette blitt en realitet, og han gleder seg til å komme i gang med oppussingen av lokalene som vil få mange sitteplasser til gjestene.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på omgjøringene. Dette vil bli bra for Steinkjer, og det vil også bety 6-7 nye arbeidsplasser, avslutter Zabih.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: