Lokalt, men langreist– Tja, du kan si både og. Oppskriften har Jensen laget. Han tok den med til USA hvor han har sitt eget bryggeri som fremstilte denne fantastiske ølen for oss. Når Jensen delvis bor i Steinkjer og delvis i USA, så kan vi påberope oss at den er lokal men langreist, smiler Lorvik, daglig leder på Vårt Hjem.I tillegg til lanseringen av en egen øl, introduserer man også kveldens gjester for en egen Growler-flaske som ølet kan tappes på. Denne flasken vil også Vårt Hjem selge til ordinære kunder når de snart åpner det som trolig er Nord-Europas minste ølutsalg på 120 x 150 cm.Kulturpuben på Nordsia ønsker med mange av sine aktiviteter å øke både kunnskapen og bevisstheten rundt øl, og at man kan ta seg en øl på en torsdag – uten å bli sett på som alkoholiker. Øl er i dag mer enn bare en halvliter du hiver i deg for å bli full. Mange bytter ut rødvinen til fordel for en eller annen øl. Med over 800 smakskomponenter i øl blir den som et flytende krydder, og virker som en smakskatalysator til maten.[caption id="attachment_14582" align="alignnone" width="2000"] Bak disse dørene åpner kulturpuben Vårt Hjem et eget ølutsalg.[/caption]