Fem kontrakter til lokale bedrifter

Nyheter:

Steinkjerbygg KF har valgt ut entreprenørene som skal bygge det nye Inn-Trøndelag helse- og beredskapshuset på Nordsileiret – som har en kostnadsramme på 420 millioner kroner. Det er Trønder-Avisa som skriver dette i dagens papirutgave.

Et av firmaene som kunne juble var FuglesangDahl AS. Daglig leder Erling Fuglesang sier til avisa at han er lettet, og oppgir at bedriften får den bygningsmessige hovedentreprisen på 177 millioner kroner.– Vi har slitt med å få storprosjekt i Steinkjer. Derfor er det bare så artig å få denne kontrakten på helse- og beredskapshuset. Fem av sju kontrakter tilfaller lokale bedrifter. Jeg har aldri vært borti maken. Dette er veldig bra også med tanke på lokal verdiskaping, sier Fuglesang.

Fornøyd utbygger

Daglig leder Svein-Olav Hansen i Steinkjerbygg KF sier til Trønderavisa at han er veldig fornøyd med at anbudene holder seg innenfor kostnadsoverslaget.– Både jeg og styret i Steinkjerbygg synes det er veldig bra at lokale entreprenører har kapasitet til å ta slike store prosjekt. Et oppdrag av denne størrelsen kan dessuten løfte entreprenørene til å ta andre store prosjekt også.Følgende Steinkjerfirma fikk kontrakter:FuglesangDahl AS – hovedentreprisen på 177 millioner kroner.S-Rør AS – røranlegg til nærmere 28 millioner kroner.Ventilasjon og inneklima AS – luftbehandlingsanlegg til 10–12 millioner kroner.E-Nor AS – elektro, teleteknikk og nødstrøm til nærmere 29 millioner kroner.Odd Einar Kne AS – utomhusanlegg til nærmere 17 millioner kroner.[su_spacer size="40"]]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: