Dette er en gullgruve for lag og foreninger

Nyheter: Tilskuddsportalen er en tjenste hvor lag og foreninger i Steinkjer får hjelp til å finne fram i jungelen av tilskudd som finnes både lokal og nasjonalt.

Steinkjer kommune er knyttet til Tilskuddsportalen – som en nettbasert tjeneste som gir samlet oversikt over alle kjente tilskuddsordninger og søknadsfrister i landet. Dermed får også lag og foreninger i Steinkjer tilgang til tilskuddsportalen. Nå har kommunen kjøpt en oppgradert versjonen og inviterer til kurs.

Portalen gir en oversikt over både private og offentlige støtteordninger for kommunens lag og foreninger nasjonalt, regionalt og lokalt. Er du leder for et lag eller forening kan du nå bli med på et kurs som kommunen skal arrangere – et såkalt tilskuddskurs. Her får du tips om hvordan du kan søke om tilskudd via Tilskuddsportalen.

Over 1.500 tilskuddsordninger å søke om

Portalen har over 1.500 tilskudd og er et verktøy for å finne tilskudd og støtte til gode prosjekter og å samhandle innad i kommunen. Det er gratis å bruke Tilskuddsportalen for lag og foreninger.

Kurset som skal arrangeres gir kunnskap om hvordan lag og foreninger blant annet  kan;

• Finne tilskudd å søke på
• Lese siste nyheter om tilskudd
• Dele informasjon og lære av hverandre
• Motta viktig informasjon fra kommunen
• Få et månedlig nyhetsbrev med tips om tilskudd

Kurset holdes mandag 2. oktober kl.18.00 – 20.00 i Weidemannsalen, Steinkjer Rådhus

Søknadsfrist er 27. september, og her finner du oversikt over program og påmeldingsinfo.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: