Leif Terje blir kultursjef i Steinkjer

Nyheter:

Leif Terje Nilsen (50) har takket ja til å bli Steinkjer kommunes nye kultursjef.Den ferske kultursjefen har lenge vært tydelig på at Steinkjer burde gjøre en skikkelig satsing innen kulturfeltet. Når en slik sjanse dukket opp var Nilsen aldri i tvil om at dette var en jobb for han. Den ikke ukjente sangeren kommer fra jobben som daglig leder ved Tindved kulturhage i Verdal, skriver Trønder-Avisa på sin nettside (BAK BETALINGSMUR).

Allsidig bakgrunn

Vi skrev i en tidligere sak at det var 22 søkere til stillingen som kultursjef, men navnet til Nilsen var ikke blant disse. Han sto imidlertid på søkerlisten under benevnelsen «Mann (50), Steinkjer».
[su_spacer]
Nilsen har sin utdanningsbakgrunn innen økonomi og markedsføring, og har blant annet drevet eget konsulentfirma innen forretningsutvikling og markedsføring. Han har også gjort suksess innen musikken, blant annet i duo med Daniel Aalberg – som forøvrig også var en av søkerne til stillingen. Duoen ga seg i 2016, og om kort tid er Nilsen aktuell med en ny showforestilling på Dampsaga.Nilsen har vært senterleder for  Zebrasenteret i Steinkjer, det som nå er Amfi, og har flere år bak seg hos TMM TV.

Tiltrer 1. desember

Ifølge TA ønsker ikke Nilsen å komme med noen programerklæring i den nye stillingen som han tiltrer 1. desember, men påpeker i stedet at det er mye spennende som skjer, blant annet rundt sentrum og kulturhus.– Det som blir det viktigste for meg nå er å få oversikt over alt som skjer på den kulturelle arenaen. I tillegg blir det viktig å legge rammene for hvordan et samarbeid med resten av ledergruppa skal foregå, sier Nilsen til avisa.[su_spacer size="40"]
]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: