Næringslivet inviteres til en givende ringedugnad

Nyheter: Utdanning kan forandre liv. Nå kan næringslivet i Steinkjer bidra til å forandre livet til 24 millioner barn under årets TV-aksjon.

Årets TV-aksjon handler om 24 millioner barn verden over som ikke får skolegang på grunn av krig og konflikt. 22. oktober arrangeres TV-aksjonen, den årlige dugnaden som i år skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser.

Steinkjer Næringsforum er representert i Fylkesaksjonskomiteen, og leder Kirsti Arntsen kommer nå med en oppfordring til næringslivet i Steinkjer.

– I forkant av TV-aksjonen inviteres næringslivet til å bli med på ringedugnad. Historisk sett har næringslivet i Steinkjer vært gavmilde sammenlignet med nærliggende kommuner. La oss fortsette med det, sier Arntsen.

Får opplæring

Næringsforumet vil delta på ringedugnaden og håper flere næringslivsaktører benytter muligheten til å bli med å bidra den 18. oktober kl 12.00 – 15.00 i Rådhuset.

Som deltager i ringepanelet trenger du å ta med din telefon, godt humør og motivasjon for å bidra til den store nasjonale dugnaden. Kommunekomiteen for TV-aksjonen hjelper til med å gjennomgå ringelister på forhånd, registrere innkommende beløp og sikre en god og effektiv dugnad.

Meld deg på innen 11. oktober hvis du ønsker å bidra.

FAKTA:

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill.

Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter.

TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan..

Kommenter gjerne, men vis saklighet: