Omgjøring av butikk skal gi bedre utvalg og lavere priser

Nyheter: Når Extra Bygg Steinkjer blir til Obs Bygg neste år vil det gi enda bedre utvalg og lavere priser.

Coop har besluttet å gjøre om de 18 Extra Bygg-butikkene i Norge til Obs Bygg. Obs Bygg vil dermed ha 48 butikker fordelt over hele landet, og styrker med dette sin konkurransekraft i markedet. Det vil komme innbyggerne i Steinkjer til gode.

Skal være lavest på pris

– Obs Bygg har hatt en eventyrlig vekst og er landets største byggevarekjede i privatmarkedet. En økt satsing gjennom omprofilering av Extra Bygg Steinkjer vil komme kundene til gode, gjennom enda bedre utvalg og lavere priser, sier Bjørn Vik-Mo (bildet), viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge i en pressemelding.

Extra Bygg Steinkjer åpnet dørene på Sannan i mars 2015, og har hatt stor vekst.

–Vi har selvsagt store forventninger til at den sterke veksten skal fortsette. Obs Bygg skal være lavest på pris, så dette er en god nyhet til kundene i Steinkjer, sier Vik-Mo.

– Samtidig vil det gi enda bedre forutsetninger for å lykkes i den offensive satsingen Obs Bygg har på netthandel. Det er noe kundene setter stadig større pris på, og innebærer at man kan både planlegge og kjøpe inn til det neste byggeprosjektet fra sofaen hjemme, sier Vik-Mo.

Forveter videre vekst

– Coop Midt-Norge har en samlet årlig byggvareomsetning på 721 millioner kroner og vi har selvsagt store forventninger til at den sterke veksten skal fortsette. Obs Bygg skal være lavest på pris, så dette bør være en god nyhet for kundene, sier Vik-Mo.

I dag har Coop Midt-Norge 2 Obs Bygg i Trondheim. Med den nye satsningen vil Coop Midt-Norge, som er landets nest største samvirkelag, ha 7 Obs Bygg varehus i Sør- og Nord-Trøndelag. I tillegg til i Steinkjer vil kundene finne Obs Bygg i Verdal, Levanger, Namsos, Stjørdal og på Lade og Tiller i Trondheim.

Butikken i Steinkjer vil bli omprofilert i løpet av første halvår 2018.

 Fakta om Obs Bygg og Coop Midt-Norge: 
  • Obs Bygg vil med omleggingen ha 48 butikker fordelt over hele landet.
  • Coop er Norges største aktør innenfor privatmarked byggvarer
  • Coop Midt-Norge er landets nest største samvirkelag med 5,7 mrd.kr. i omsetning, og har 97 butikker i 19 kommuner i Nord- og Sør-Trøndelag
  • Coop Midt-Norge eies av 183.000 medlemmer.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: