Snart kommer juletraileren til Steinkjer

:

I slutten av november legger den populære juletraileren til Coca-Cola ut på juleturné i Norge. Etter to års pause er juletraileren endelig tilbake, og lørdag 25. november stopper den ved Amfi-senteret i Steinkjer.

– Vi gleder oss veldig til å dra ut på tur med Christmas Caravan igjen, og spesielt til å overraske en heldig vinner med besøk av traileren hjemme, sier Line Sjøthun, brand manager i Coca-Cola Norge.

Traileren starter sin ferd i Trondheim den 23. november og besøker 25 byer og tettsteder fram mot juleaften. På veien vil traileren også gjøre et ekstra stopp.

– Vi liker å spre litt førjulsglede! Hvis du kjenner noen som hadde digget å få Christmas Caravan på besøk, kommer vi med både juletraileren, julenissen og en ekstra overraskelse, avslører Sjøthun.

Julefilmen tilbake på skjermen

Det er over 20 år siden julefilmen til Coca-Cola, «Holidays are coming», ble sendt for første gang. I årene etter har det kommet flere nye julereklamer fra Coca-Cola, men fortsatt er det mange nordmenn som har et spesielt forhold til den klassiske filmen med juletraileren.  Allerede i oktober kom de første henvendelsene fra forbrukere som etterlyste den.

– Vi har ikke for vane å gjenbruke eldre reklamer, men det er ingen tvil om at «Holidays are coming» er ekstra spesiell for mange her til lands. Vi har derfor valgt å sende den gamle klassikeren på TV hver søndag i advent. Vi håper det kan være med og gi folk litt ekstra julestemning, avslutter Line Sjøthun.

[su_spacer size="40"]

]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: