Akrobatikken med Inek, Fik og Sanys var best

Opplevelser:

Irma Olivia syntes hundeakrobatikken var best[/caption]

Hundene var best

– Jeg synes det var kjempeartig på sirkus, og det var mye spennende å se på hele tiden. Best av alt likte jeg hundeakrobatikken, men jeg ble også imponert over guttegjengen fra Moldova som gjorde backflip og saltoer i stor høyde fra ei gynge, sier Irma Olivia.Skulle hun arbeidet på et sirkus så ville hun hatt jobben til Zuzana som hadde showet med hundene Inek, Fik og Sany. De fløy gjennom luften og fanget frisbeer og sprang gjennom en slalåmløype.Ikke så rart Irma Olivia lot seg imponere over disse energiske Border Colliene. Hun har selv en hund som måtte være hjemme når de andre dro på sirkus.

Topp ettermiddag

– Jeg hadde nesten ikke tid til å kjede meg, men musikknumrene ble litt kjedelige selv om det var med morsomme klovner, sier Irma Olivia.Med popcorn og kjærlighet ble det en helt topp ettermiddag for henne og familien. Straks hun kom hjem etter forestillingen prøvde hun å lære hunden sin nye triks som hun hadde sett på sirkuset, forteller pappa Jan-Terje Brandsegg Mathisen.Aksel Aleksander på fire år var med søsteren Mie Erica (6) og mamma Anita på sirkus. Han hadde følgende kommentar etter forestillingen: Det herre va arti te mæ. 

Cowboypraksis på sibirsk kamel

[su_spacer][caption id="attachment_14294" align="alignnone" width="2048"] Ola Benan fikk prøve seg med cowboypraksis på en sibirsk kamel (Foto: Are Arnardo)[/caption]Ola Benan ved Steinkjer veterinærsenter fikk prøve cowboypraksis på en sibirsk kamel når sirkuset slo seg ned på sletta like ved veterinærsenteret på Egge.Kamelpasseren kom på besøk med den sibirske kamelen «Winter», og Are Arnardo tok bildene. Fine dyr som får godt stell ser det ut til, skriver veterinærsenteret på sin facebookside etter besøket.I underkant av 200 besøkende var tilstede under lørdagens forestilling. Hadde du ikke mulighet i går har du sjansen søndag klokken 16.00. Da går den siste forestillingen på sirkusets Steinkjerbesøk for denne gang.[su_spacer size="40"]]]>