
– Vi dobler åpningstiden, sier kokk og eier Kim Tore Sjøbakk, Experience Food & Drinks. Fram til nå har vi hatt åpent fredager og lørdager. Men fra 2019 har vi også åpent for bestillinger på onsdager og torsdager.
Samtidig lanseres en 7-retters smaksmeny som et alternativ til «Experience Meny» på 16-18 retter.
Økologisk vin
Restauranten bruker hovedsakelig økologiske råvarer fra Trøndelag og samarbeider tett med lokale leverandører.
– Vi har også investert i en oppdatert vinliste med hovedvekt på økologisk vin og noen mer eksklusive viner som ikke er tilgjengelig i Norge, sier Sjøbakk.
- Se video: Experience Food & Drinks
Full pakke
På Experience Food & Drinks kjøper du en kulinarisk helaften fra A til Å, skapt av en kombinasjon av økologiske råvarer, godt håndverk og intim og rustikk atmosfære.
Her tilbys mangeretters smaksmenyer av ureist, kortreist og ren mat, med mulighet til å spesialtilpasset vin og drikke til måltidet. Maten serveres og spises i ei Masstua fra 1891 på Kulturgården Bjerkem i intime omgivelser. Masstua er omgjort til en rustikk restaurant og bar. Rundt det gamle langbordet er det plass for 16 personer.
Mangfoldig smaksopplevelse
Maten lages av det lokale mangfoldet av økologisk mat i Trøndelag: kjøtt, fisk, grønnsaker, sopp, bær, melk, ost – med mer.
– Vi mener at prosessen med innkjøp og å samle produkter er like viktig som selve matlagingen, og fortjener i seg selv at den historien også blir fortalt, sier Sjøbakk.
Baren åpner når gjestene ankommer. Matserveringen starter klokka 19.30, med rettene omhyggelig porsjonert utover hele kvelden.
- Les mer: Om gourmetrestauranten Experience