Første del av kommunens nye sosiale aktivitetspark står nå nesten ferdig, og gleden var stor blant de mange som besøkte parken da vi stakk innom en tur i finværet på fredag.I løpet av helgen legges gummiunderlaget ferdig på det området hvor edderkoppnettet ligger, og til uken skal hele området stå klart til bruk for både barn og voksne.Parken inneholder blant annet treningsapparater, edderkoppnett, minitrampoline, UFO-huske, sittegrupper, sklie og balansekuler – og ikke minst den godt synlige Rismelormen som allerede har falt i god smak hos ungene.

Andre del etter Steinkjerfestivalen

Rismelen aktivitetspark består av to deler, hvor den første delen nå står ferdig. Parken har en total kostnadsramme på 21 millioner kroner. Den første delen har dratt avgårde med nesten halvparten av de avsatte midlene. Når utbyggingen er ferdig, vil det være en park til bruk for folk i alle aldre og funksjonsnivå.Planene for andre er ennå ikke ferdige, men den er planlagt å stå der hvor hovedscenen under Steinkjerfestivalen står, og en bygging her er ikke aktuelt før etter festivalen i 2018.En offisiell åpning av aktivitetsparken vil skje under Steinkjermartan fredag 11. august.Den fargerike parken har hentet inspirasjon lokalt, blant annet av kunstneren Weidemann.
Allerede når du kommer til den røde telefonkiosken ved samfunnshuset blir nysgjeriggheten vekket. Røde sirkler i asfalten loser deg oppover gaten i retning en stor rød stolpe. Derfra får du full oversikt over hele parken. Det er ingen tvil om at parken vil bety nok et løft for byen.Her er noen bilder fra Rismelen:[fwp img="15064" h="900"][fwp img="15065" h="900"][fwp img="15068" h="900"][fwp img="15066" h="900"][fwp img="15067" h="900"]
 [su_spacer size="40"]
]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: