Fotoutstilling med tre visne menn

Opplevelser:

Slabberas på Vårt Hjem på Nordsia, og fra torsdag kveld er det full aktivitet i nabolokalene hos Galleri 14-16.– Hva skjer hos deg i galleriet Bjørn Gunnar Ericson?– Vi ønsker å være en bidragsyter til at det skjer aktiviteter på Nordsia, og under kaffeslabberaset åpner vi en ny utstilling på torsdag kveld klokka 19, sier Ericson.Det var i januar i år at Ericson åpnet PopUp-galleriet som er et lavterskeltilbud for kunstnerspirer og andre som ønsker å stille ut det de lager.[caption id="attachment_14343" align="alignright" width="1392"] Bjørn Gunnar Ericson, Jens Berget og Lars Nonstad stiller ut sine bilder i galleriet. (Foto: Tre visne menn)[/caption]

Tre visne menn på feil hylle

Torsdag åpner en ny fotoutstilling i lokalene, og denne gang er det tre visne menn på feil hylle sin tur – hvor en av de tre er debutant og en er juniordebutant.– Det herre e litt skummelt, men når æ har sagt ja te å bli med på fotoutstilling så må æ bærre stå i det, sier Lars Nonstad. Sammen med Jens Berget og Bjørn Gunnar Ericson skal de vise frem et mangfold av bilder.Ennå er Nonstad kanskje best kjent som en stor Uriah Heep-fan og «han reklamannen med det svære håret», men hvem vet etter fotoutstillingen?– Hehe, dette bli selvsagt spennende, men det er en grunn til at vi har kalt utstillingen  «….. And Then There Were Three» med undertittelen «Tre visne menn på feil hylle», sier Nonstad. Med det mener han at de alle er blitt godt voksne menn som sysler med helt andre ting i hverdagen.

Uhøytidelige utstillere

Nonstad betegner seg som en amatør og debutant på dette området, og utstillerkollega Berget benevner han som juniordebutant.– Han har stilt ut en gang tidligere, men da var han så nervøs at han ikke husket noen ting. Bjørn Gunnar er blitt en veteran som neppe uttaler seg om noe før vinflaska er åpnet, humrer Nonstad.Dermed er stemningen satt av de uhøytidelige utstillerne, som betegner utstillingen som fantastisk og absolutt verdt et besøk.Utstillingen er åpen torsdag, fredag og lørdag under Slabberaset, og de samme dagene i neste uke i forbindelse med Steinkjerfestivalen.– Du trenger ikke å gjengi noen åpningstider, vi er ikke så flinke med klokka eller er så nøye med dato og sted lenger, sier Nonstad.Ettersom de har trykt opp egen plakat til utstillingen, stoler vi på at de har fått åpningstidene riktig, og de er som følger: Denne uken åpner utstillingen torsdag klokka 19.00-21.00. Fredag er det åpent 12.00-19.00 og lørdag 12.00-19.00.Den planlagte vinylmessen i forbindelse med Slabberaset utgår, og vil bli arrangert ved en senere anledning. 
[su_spacer size="40"]
]]>

Kommenter gjerne, men vis saklighet: