Bedriftsportalen – for deg som vil være synlig

Vil du ha din bedrift frem i lyset er Bedriftsportalen et utmerket alternativ. Bedriftsportalen er en markedsplass og firmapresentasjon av små og store bedrifter som tilbyr sine varer og tjenester i Steinkjer.


Del oss gjerne på sosiale medier

NN-24 Bedriftsportalen skal hjelpe folk å finne frem til bedrifter som tilbyr ulike varer og tjenester i Steinkjer uten at de må bruke for lang tid på søk.

Her skal du kunne finne en snekker, fotograf eller en eiendomsmegler uten å måtte hoppe fra side til side. Søk i kategorier eller stikkord. Ønsker du å klippe deg eller farge håret søker du etter frisør, sminke, hårfarging eller lignende. Et enkelt søk gir deg treff umiddelbart. Kommer du som turist til til Steinkjer skal du også kunne finne ulike opplevelser du kan ta del i. Mange besøkende er impulsive, og derfor kan din visning i oversikten gi deg nye besøkende uten at det kanskje var deg de søkte etter.

God trafikk og synlighet

NN-24 har bra trafikk på sitt nettsted, så her får du som annonsør mye oppmerksomhet. Våre prispakker er tilpasset både små og store bedrifter, og i motsetning til tradisjonelle papiraviser vil du i Bedriftsportalen være synlig 24 timer i døgnet – hele året.

Bedriftsportalen er fremtidsrettet, og vi har allerede sett på løsninger for en videre utvikling. Dette for å gjøre den ennå mer attraktiv – både for brukere og annonsører.

Egen hjemmeside for bedriften

Har ikke din bedrift egen hjemmeside eller Facebookside, får du nå din «egen hjemmeside» til bedriften din. Den er laget slik at både du og andre kan dele den på sosiale medier – og få den ut i verden.

Ved å bli med i Steinkjerguiden er du synlig i et helt år for aktuelle kunder som søker etter nettopp dine tjenester eller varer. Dette er også fin merkevarebygging for din bedrift.

Bedriftsportalen i sosiale media

Aktører som er med i Steinkjerguiden vil promoteres på NN-24 sine kanaler i sosiale media. Vi vil også i de sammenhenger det er hensynsmessig presentere Bedriftsportalen på best mulig måte for å bygge opp merkevaren og aktørene som er med.

Med over 3.300 følgere på vår Facebookside blir du lagt merke til når vi promoterer nettopp din bedrift. Mange av våre innlegg når over 30 000 personer, men gjennomsnittet ligger rundt 10 000.

Vil du være med i Bedriftsportalen?

Ring oss, eller fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.