God søkning til økonomistudiene i Steinkjer

Utdanning: Det er praktisk talt fulle klasser ved økonomistudiene i Steinkjer. Men etterfyllingsopptaket gjenstår, dessuten er årstudiet i økonomi og ledelse åpent.

– Pr i dag er det 18 studenter som har takket ja til studieplass på bachelorgradsstudiet i regnskap og 30 på det treårige studiet i økonomi og ledelser, sier studieveileder Mona Mcgawley, handelshøgskolen, Nord universitet, Steinkjer. Dette er praktisk talt oppfylling av de studieplassene som er innmeldt.

Les også: Studer ved Norges mest moderne studiested

Etterfyllingsopptak

– Men etterfyllingsopptaket gjenstår, så har du fått studieplass på ander studiestudier eller andre studiested og vil bytte, så er det fortsatt muligheter, sier Mcgawley. Reglene er litt omstendelige, så ta gjerne kontakt hvis du er interessert i studieplasser i Steinkjer.

Ledige plass på årsstudiet i økonomi og ledelse

– I tillegg har vi et årsstudium i økonomi og ledelse som er tilsvarer den såkalte «bedriftslederskolen», sier Mcgawley. Dette studiet er åpent og kan søkes via Samordna opptak sitt restetorg.

Dette er en basis bedriftsøkonomiutdanning og tilsvarer første året på det treårige studiet i økonomi og ledelse.

Årsstudiet gir opptaksmuligheter på bachelorgradsstudiet

Etter fullført årsstudium er man garantert overgang til det til det treårige studiet, hvis man ønsker det.

– I år var det et titalls personer som valgte å fortsette på det treårige studiet, sier Mcgawley. Mange synes det er fint å starte «forsiktig», men likevel ha muligheter for å få dokumentasjon på endt utdanning. Samtidig som mulighetene for å fortsette ligger åpne.

Les også: Foreslår å styrke Handelshøgskolen i Steinkjer

Fortsatt studiemuligheter til høsten i Steinkjer

Ta kontakt med studieveilederne ved Nord universitet i Steinkjer hvis det er noe du lurer på angående studiemuligheter og studiestarten i Steinkjer i midten av august.

I Steinkjer kan du studere økonomi og ledelse, regnskap, husdyrfag, naturforvaltning, geografi, sosiolog og medieteknologi (spill og 3D/animasjon)  på bachelorgradsnivå.

Les også:  InnoCamp en smeltedigel for nytenking

Kommenter gjerne, men vis saklighet: