Elman blir en del av Konstel
Konstel Styrker Posisjonen i Trøndelag med Elman-Oppkjøpet
Redaksjon

Konstel kunngjorde i dag sitt nylige oppkjøp av Elman, et betydelig steg som styrker konsernets tilstedeværelse i Trøndelag. Den norske virksomheten i Nimlas Group AB, Konstel, ønsker Elman velkommen som det nyeste tilskuddet til gruppen. Med dette oppkjøpet vil konsernet utvide nordover i fylket gjennom integrasjonen av fem nye selskaper.

Elman, etablert i 2008, har vist imponerende vekst med ni avdelinger spredt over Verdal, Levanger, Steinkjer, Leksvik, Stjørdal, Trondheim, Namsos, Rørvik, og Brønnøysund. Konsernsjef Terje Myhre uttrykker beundring for Elmans profesjonalitet, kunnskap og lidenskap, verdier som harmoniserer med Konstels egne.

Med en årlig omsetning på nesten 300 millioner NOK gjennom fem selskaper, bidrar Elman til Konstels posisjon som en ledende elektroinstallatør i Midt-Norge. Regionsdirektør Lars Ole Hageskal ser fram til å tilfredsstille Midt-Norges etterspørsel etter elektroinstallasjoner og energieffektive tjenester med den økte kompetansen fra Elman.

Oppkjøpet gjør Konstel til en av de ledende aktørene i Trøndelag, med en samlet omsetning på omtrent 2 milliarder NOK og 1,170 ansatte. Godkjenning fra Konkurransetilsynet gjenstår før oppkjøpet blir endelig gjennomført.

Konstel, en del av Nimlas Group AB, fortsetter å vokse som et nordisk konsern innen tekniske installasjoner med over 100 selskaper og 3,500 ansatte i Norge, Sverige, og Finland.

[Pressemelding]