EXELKOMPETANSE: Ananuensis Borre A. Olsen og Datapower tilbyr økonomstudenter og andre skredderydd opplæring.
Gratis Excel-opplæring på nett
Bli med å test ut nettbasert Excelopplæring og få arbeidsrelevant kompetanse.
Morten Stene

Arbeidslivet bruker Excel, og forventer at nyutdannede kandidater i økonomi er gode brukere av regneark. Men mange universitet og høgskoler har ikke noe strukturert opplegg for at studentene lærer Excel.

Datapower og lærebokforfatter Børre A. Olsen ved Nord universitet i Steinkjer har utviklet et skreddersydd opplæringsopplegg i Excel for økonomistudenter og økonomer.

Ecxel en selvfølge for økonomer og beslutningstakere

– Excel er et selvfølgelig arbeidsredskap for økonomer, sier amanuensis og lærebokforfatter Børre A. Olsen ved Nord universitet. Han har undervist i økonomisk analyse i mange år og har skrevet bok  «Excel for økonomistudenter» samme med Morten Helbek.

– Ved Nord universitet bruker vi Excel som en integrert del av økonomiutdanningen, sier Olsen.

Kirsti B. Arntsen. Daglig leder i Datapower.

Okonomistudeten.no

Basert på Olsens lærebok og undervisningserfaring har Datapower utviklet et undervisningsopplegg – økonomistudenten.no – som er skreddersydd for økonomer.

– Vi gjør i høst en utprøving av kursopplegget, før det lanseres kommersielt til neste år, sier daglig leder Kirsti B. Arntsen, Datapower.

Økonomistudenten.no er en nettbasert tjeneste som tilbyr pensumrelatert Excel-opplæring i form av videoleksjoner, oppgaver, maler og eksamensoppgaver.

– I tillegg har deltagerne muligheter til å snakke med andre kursbrukere via vårt deltakerforum og delta på webinar, sier Arntsen.

Bli testbruker

I høst tilbys gratis tilgang til kursopplegget og tjenesten for alle som ønsker å prøve ut tjenesten. Som testbruker vil du motta en enkle spørreundersøkelser eller bli spurt om din mening om tjenesten.
– Men vi lover ikke å mase for mye på deg, sier Arntsen.

Det er enkelt å registrere seg som testbruker, og vi takker for din nysgjerrighet.

Registrer deg her.

Som takk for hjelpen vil alle testbrukene få et unikt videreføringstilbud den dagen løsningen er ferdig og skal publiseres for resten av verden. Dette er selvfølgelig et tilbud helt uten forpliktelser.  og du kan velge å avslutte ditt abonnement den dagen dette blir en betalingstjeneste.

Andre saker