- Pallelagring er en lur måte å løse midlertidige lagringsbehov på, sier Joar Nyborg, AS Bogavegen 20. (Foto: Morten Stene)
Pallelagring i Steinkjer sentrum
Mellom- og fjernlagring på paller er en lur, fleksibel og effektiv lagringsmulighet både for privatpersoner, foreninger og bedrifter.
Morten Stene

I det nyrenoverte Bogavegen 20 er det fra sommeren av etablert et tilbud om varmlaging av eiendeler og arkivalia på paller.

12 ekser på en pall

– For privatpersoner vil det i praksis si at man pakker i esker, som stables og lagres på paller, sier Joar Nyborg, som administrerer tilbudet. Du sørger for eskene, så har vi pallene og tar lagringsarbeidet. Hver pall tar 12 standard flytteesker.

Eskene kan enten bringes til Bogavegen 20 sitt pakkerom på egen kjøl, eller du kan ta kontakt med vår samarbeidspartner VIDU, som eventuelt hente og bringe eskene som skal lagres.

Mellom- og sesonglager

– Pallelagring er lurt og effektivt når du trenger å mellomlagre ting for kortere eller lengre tid, sier Nyborg. Det kan være at du skal flytte eller har annet bosted en periode, og trenger å lagre unna eiendeler.

Tilsvarende kan det være at sesongutstyr som plenklippere, snøfresere, ski, sykler, bildekk etc. «spiser opp» bodplassen din. Da kan det å benytte pallekasser og fjernlager være en god løsning.

Fjernlager for bedrifter og organisasjoner

Bedrifter, institusjoner og foreninger kan også leie fjernlager plass, eller avtale midlertidig oppbevaring av gods og varer.

– Har du behov utover ordinære palleløsninger så ta kontakt, sier Nyborg. Vi har løsninger for det meste.

Mer informasjon

Du kan lese mer om tilbudet på Bogavegen20 sine nettsider.

Kontaktinformasjon: post@Bogavegen20.no eller 923 37 610

Andre saker