Fagtrykk: Avdelingsleder Lars Lilleby Macedo inspiserer den ferdiproduserte årboka til Foreningen gamle Steinkjer. (Foto: Morten Stene)
SteinkjerSaga ferdig fra trykkeriet
Høstens første årbok er produsert. Snart kommer høstens rush av julepublikasjoner.  
Morten Stene

Tradisjon tro er SteinkjerSaga, Foreningen gamle Steinkjers årbok, og neste års Steinkjerkalender, ferdig til Martnan. Levert av Fagtrykk, Steinkjer.

– Vi leverer årbøker til flere historielag i regionen, sier avdelingsleder Lars Lilleby Macedo i Fagtrykk Steinkjer. Gjennom forhistorien vår har vi lange tradisjoner årbøker, og det er en arv vi med glede viderefører.

Kompetanse på årbøker
Fagtrykk har kompetanse på alt arbeidet med publikasjoner, også layout og alt av tilrettelegging før trykkingen. Selve trykkingen er så automatisert at når manuset først er ferdig, er det «bare» å trykke på knappen, sier Macedo.

Forening Gamle Steinkjer er gjerne først ute med sin årbok, så kommer de andre etter hvert som vi nærmer oss jul.

Gesvint service

– GOD SERVICE, sier Erling Koldaas, Foreningen gamle Steinkjer.

– Vi er svært fornøyde med servicen fra Fagtrykk, sier Erling Koldaas, som er redaktør av SteinkjerSaga. For oss er det viktig kunne snakke med noen som forstår oss.

– Vi er jo mest opptatt av innholdet og det å formidle historie. Da er det gesvint å ha en lokal mediebedrift som forstår oss, og hjelper oss å lage bok, enten det er oppsettet av boka eller det tekniske knytte til trykkingen.

Det er enkelt å bare sende over manuset og plutselig står eskene med bøker på trappa til avtalt tid, konstaterer Koldaas.

Les også: Ny nettbutikk og vips så økte medlemstallet

Fagtrykk kombinerer utvikling og tradisjon
Fagtrykk er en grafisk bedrift med avdeling i Trondheim, Steinkjer og Namsos. Fagtrykk bistår både med råd og løsninger, å utforme produktene og «trykker» tradisjonelle og utradisjonelle trykksaker i store og små formater. Fagtrykk lager også event-, messe- og festivalutstyr, klær, flagg, stativer og mye annet.

Fagtrykk er en komplett og allsidig grafisk bedrift, som kombinerer utvikling og tradisjon.

Les også: Vassendgutane på Hylla

Andre saker